Werken bij Stanislas

Zo persoonlijk kan een school zijn

Eerst de leerling, dan het vak

Jouw ideeën zijn net zo belangrijk als de onze

Wij zoeken het beste van jou

De wereld waarin onze leerlingen nu leven en uiteindelijk zullen werken, stelt hoge eisen aan hen. Het is ons voorrecht om hen daar zo goed mogelijk op voor te bereiden. Deze missie vereist medewerkers die niet alleen de wereld van de leerlingen begrijpen, maar ook de bochten die hun pad onderweg kan nemen.

Bouwen op betrokkenheid

Stanislas vmbo mavo Delft is een school voor alle vmbo-niveaus. Als leerling word je gezien en gehoord. Je wilt er graag zijn, ongeacht of je leerling bent of medewerker. Niemand mag op onze school verloren lopen. Voor ons geldt: eerst de leerling, dan het vak. Een belofte die we als team elke dag weer waarmaken. Daarom zijn onze leraren ook coach. Als leraar bouw je verder op de betrokkenheid die je hebt met jouw leerlingen. Op deze persoonlijke aanpak zijn we maar wat trots.

Ruimte krijgen, ruimte pakken

Je hebt het ongetwijfeld gemerkt. Bij ons ben je als leraar zoveel meer dan dat. Natuurlijk ben je er om kennis te delen, maar dat is slechts een deel van het geheel. Je bent ook leraar omdat je graag intensief betrokken bent bij de groei van jouw leerlingen. Omdat je graag het verschil maakt in iemands leven. Niet alleen door een fijne leraar te zijn, maar ook door klaar te staan en te luisteren. Precies dat maakt leraar zijn op Stanislas vmbo mavo Delft zo uitzonderlijk mooi. Bij ons krijg je alle ruimte hiervoor. Wij weten uit ervaring hoe waardevol die ruimte is.

Werken op een plek van groei

Wij garanderen jou bovendien de ruimte om jezelf te ontwikkelen en samen met ons te werken aan onze visie. Daarvoor zijn jouw ideeën net zo belangrijk als de onze. Weet ook dat betrokkenheid bij Stanislas vmbo mavo Delft meerdere richtingen kent. Bij de leerlingen en bij je vak, maar ook naar elkaar en naar onze school als plek van groei. En weet dat wij jou daar altijd in ondersteunen.

Plek voor jouw kwaliteiten

Wat vind jij ervan? Ben jij die leraar die anders durft te denken, die kritisch durft te zijn en onderzoekend in het leven staat? Een tikkeltje eigenwijs is op een positieve manier? Lees vooral verder als dat zo is. Wij willen je graag beter leren kennen. Goeie kans dat je bij Stanislas vmbo mavo Delft op de juiste plek zit.

Bij de start krijg je een begeleider toegewezen. Studeer je nog dan is er een teamleider die jou ondersteunt met al je hulpvragen en jou helpt bij het opbouwen van een studieportfolio. Stanislas vmbo mavo Delft maakt deel uit van Opleidingsschool Delflanden Westland.